Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Jagger ultimátuma Ronnie Woodnak: vagy a pia, vagy a turné

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nem vehet részt a Rolling Stones következő turnéján Ronnie Wood, ha nem hagy fel az alkoholizálással - vasárnapi brit sajtóértesülés szerint ezzel az ultimátummal készül szembeállítani az együttes frontembere, Sir Mick Jagger a banda gitárosát.

A News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap - forrásai szerint az "önmegsemmisítés felé tartó", 62 éves Wood családja kérte Jaggert: próbálja rávenni az elvonókúrára zenésztársát, aki most már napi két üveg vodkánál tart.

A lap által idézett bennfentesek szerint a 66 esztendős Sir Mick azzal próbál majd hatni Woodra, hogy egyszerűen eltiltja őt a készülő turnétól, amelynek részleteit várhatóan áprilisban jelentik be.

"Mick nem fogja engedni, hogy Ronnie piálása kisiklassa a banda terveit, és máris azon gondolkodik, hogy kivel lehetne helyettesíteni (Woodot)" - mondta az egyik jól értesült forrás.

Ronnie Wood életét meglehetősen kínos magánéleti gondok is keserítik mostanában. A Rolling Stones veterán gitárosa a minap rendőrségi figyelmeztetésben részesült 21 éves orosz exbarátnőjével, Jekatyerina Ivanovával vívott utcai összecsapása miatt, amelyért korábban őrizetbe is vették.

Szemtanúk beszámolói szerint a viharvert rocker és az orosz szőkeség néhány hete szabályosan összeverekedett a zenész angliai otthona előtt. Wood a földre teremtette, és kabátja gallérjánál fogva vagy hat méteren át vonszolta Jekatyerinát, miközben üvöltözött vele. Az ifjú barátnő sikoltozva azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz. A ronda csetepaténak végül a szomszédok közbelépése vetett véget.

A gitáros akár bíróság elé is kerülhetett volna, ám - miután a rendőrségen beismerte vétkét - a hatóság megelégedett a hivatalos figyelmeztetéssel.

Wood novemberben, 24 évi házasság után vált el 53 éves exmodell feleségétől, akit azonban már tavalyelőtt lecserélt az orosz bárpincérnőre. Jekatyerina a viharos kapcsolat lezárultával visszaköltözött mamája londoni tanácsi lakásába.