eur:
393.71
usd:
368.78
bux:
65994.38
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Nem tartja magát tehetségesnek a sztárszínész

Nem tartja magát különösebben tehetségesnek Hugh Grant, viszont elmondása szerint tudja, hogyan kell sármosnak lenni.

"Nem hiszem, hogy nagyon tehetséges lennék. Csak azt tudom, hogyan kell elbűvölőnek lenni" - mondta az angol színész a TV Movie című lapnak.

Grant szerint színészi képességeit többek között pánikrohamai csorbítják. Még mindig iszonyú szorongás tör rá, valahányszor kamera elé kell állnia - vallotta be. Elmondta azt is: olyan nyomás nehezedik rá minden filmforgatáson, hogy újra és újra le kell győznie magát, hogy befejezhessék a felvételt.

A 49 éves színész mégsem gondol arra, hogy felhagy a filmezéssel. "Fogalmam sincs, mihez kezdenék" - ismeri el. Persze az is visszatartó erőt jelent, hogy igen szépen keres színészként, s nem akar lemondani a luxusról, amihez már hozzászokott: "ötcsillagos szállodák, sikkes sportkocsi és a BlackBerry-m nélkül nem tudnék élni" - mondta Grant.

Feleségre sem vágyik az agglegény színész: "A kapcsolatok számomra rémálmot jelentenek, pontosan tudom, miért nem vagyok nős" - jelentette ki.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×