Újabb nő bukkant fel Tiger Woods múltjából

Infostart
2009. december 18. 09:32
Kétmillió fontnak (628 millió forintnak) megfelelő összeget követel egy nő Tiger Woodstól hallgatásáért; Teresa Rogers állítólag öt évig volt a világhírű golfozó szeretője, és az sem kizárt, hogy lánya született a sportolótól.

Hallgatásáért pénzt kér az a floridai nő, akiről az a hír járja, hogy öt éven át volt Tiger Woods szeretője. Úgy tudni, Theresa Rogers már ügyvédet is fogadott, hogy megszerezze az áhított összeget a világ legjobban kereső sportolójától.

A RadarOnline bulvároldal értesülései szerint a 48 éves nő - sorrendben a tizenharmadik, akit a golfozóval kapcsolatba hoznak - azt mesélte barátainak, hogy férje áldását adta a Woodsszal való kapcsolatára, mivel maga nem volt képes teherbe ejteni.

Theresa Rogers 2003-ban esett teherbe és az év végén kislánya született - valamivel azelőtt, hogy a golfozó és kedvese, Elin Nordegren egybekeltek.

A most hatéves gyereknél, aki állítólag fehér bőrű, a hírek szerint sosem végeztek apasági tesztet, ráadásul anyja akkoriban egy kelet-európai kosárlabdázóval is jóban volt.