eur:
394.5
usd:
370.35
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Rituális gyilkosságra készült, varrótűkkel szurkálta tele a kisfiút

Varrótűkkel szurkálta tele mostohaapja egy kétéves brazil kisfiú testét. A férfi beismerte tettét, a gyerek életéért küzdenek az orvosok.

Szeretője vette rá Roberto Carlos Magalhaest, hogy szurkáljon varrótűket annak a kétéves kisfiúnak a testébe, aki feleségének egy korábbi kapcsolatából született. A férfi a rendőröknek beismerte tettét.

Az édesanya szerint a fiú egy, a fekete mágiában alkalmazott rituálé áldozata lett - erre akkor kezdett gyanakodni, amikor a lakásban, ahol Magalhaesszel és hat másik gyermekével él együtt, gyanús tárgyak kezdtek feltűnni.

A kisfiú múlt csütörtökön került kórházba: anyja azért vitte be, mert fájdalomra panaszkodott és egyre gyengébb lett. Három nap múlva az orvosok készítettek néhány röntgenfelvételt a gyerekről, és megdöbbentek a képek láttán: a kis testben negyven darab varrótűt fedeztek fel.

A fiúcskán nem voltak külsérelmi nyomok, ezért az is felmerült a doktorokban, hogy a gyerek esetleg lenyelte a tűket, ezt a feltételezést azonban hamar elvetették, mivel a gyerek lábában és tüdejében is találtak azokból.

A kisfiú állapota súlyos, az orvosok küzdenek az életéért. Az már biztos, hogy minden tűt nem tudnak majd eltávolítani a testéből, mivel egy a tüdejében van, több pedig más létfontosságú szervekbe fúródott, ahonnan nem lehet kioperálni.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×