Rituális gyilkosságra készült, varrótűkkel szurkálta tele a kisfiút

Infostart
2009. december 18. 05:00
Varrótűkkel szurkálta tele mostohaapja egy kétéves brazil kisfiú testét. A férfi beismerte tettét, a gyerek életéért küzdenek az orvosok.

Szeretője vette rá Roberto Carlos Magalhaest, hogy szurkáljon varrótűket annak a kétéves kisfiúnak a testébe, aki feleségének egy korábbi kapcsolatából született. A férfi a rendőröknek beismerte tettét.

Az édesanya szerint a fiú egy, a fekete mágiában alkalmazott rituálé áldozata lett - erre akkor kezdett gyanakodni, amikor a lakásban, ahol Magalhaesszel és hat másik gyermekével él együtt, gyanús tárgyak kezdtek feltűnni.

A kisfiú múlt csütörtökön került kórházba: anyja azért vitte be, mert fájdalomra panaszkodott és egyre gyengébb lett. Három nap múlva az orvosok készítettek néhány röntgenfelvételt a gyerekről, és megdöbbentek a képek láttán: a kis testben negyven darab varrótűt fedeztek fel.

A fiúcskán nem voltak külsérelmi nyomok, ezért az is felmerült a doktorokban, hogy a gyerek esetleg lenyelte a tűket, ezt a feltételezést azonban hamar elvetették, mivel a gyerek lábában és tüdejében is találtak azokból.

A kisfiú állapota súlyos, az orvosok küzdenek az életéért. Az már biztos, hogy minden tűt nem tudnak majd eltávolítani a testéből, mivel egy a tüdejében van, több pedig más létfontosságú szervekbe fúródott, ahonnan nem lehet kioperálni.