Szalámival és sajttal verekedtek a bevásárlókocsiért

Infostart
2009. december 15. 11:55
Szalámit és parmezán sajtot használtak "fegyverként" azok a vásárlók egy németországi szupermarketben, akik egy bevásárlókocsi miatt vesztek össze.

A németországi Aachenben két embert vittek kórházba, miután verekedés tört ki egy szupermarketben. A rendőrség közleménye szerint a szombati incidens két főszereplője egy 74 éves férfi és egy 35 éves nő volt, akik egy bevásárlókocsin vesztek össze a bolt parkolójában.

A nő 24 éves bátyja először megütötte az idős férfit, aki a földre került. Az asszony ezután testvérével és anyjával bement a szupermarketbe. A triót azonban követte az idős férfi, aki egy szalámirudat használt ütőnek, és megtámadta a 24 éves fiatalembert, aki előzőleg a parkolóban leterítette őt. Az 53 éves anya védekezésként egy darab parmezán sajtot ragadott meg, azzal döfködte a férfit.

A rendőrség elmondta: két verekedőt kisebb sérülésekkel szállítottak kórházba. Azt nem tudni, hogy bárki tesz-e feljelentést. A nyomozók szerint a forgalmas boltban nagy volt a feszültség a vásárlók között, mert nem volt elegendő bevásárlókocsi.