Dagad Tiger Woods szeretőinek listája

Infostart
2009. december 10. 07:40
Újabb, immár a tizedik nő állította azt, hogy lefeküdt Tiger Woods golfozóval. A sztársportoló közben elveszítette egyik szponzorát.

Újabb pornószínésznő állítja, hogy viszonya volt Tiger Woods-szal. Joslyn James immár a tizedik nő, akit kapcsolatba hoztak a sportolóval.

A 39 éves nő állítólag barátainak dicsekedett azzal. hogy többször is lefeküdt a golfozóval. Néhány nappal korábban egy másik pornószínésznő, Holly Sampson állított hasonlót, ami után Tiger Woods felesége, Elin Nordegren különköltözött a sztártól.

Egy amerikai magazin nyilvánosságra hozta, hogy Elin Nordegren telefonon beszélt férje egy másik szeretőjével, Rachel Uchitellel a sportoló balesete előtt nem sokkal. "Tudok mindent" - kiabálta, majd férjéhez vágta a telefont, kiütve egy fogát, és golfütővel kergette.

Pár napja Floridába utazott az asszony édesanyja, Barbro Holmberg, hogy amennyire lehet, segítsen a lányának. Az 57 éves nőt - aki miniszter is volt hazájában - az éjjel gyomorfájdalmakkal kórházba szállították, de az orvosok szerint állapota már stabil.

Közben a Gatorade amerikai sportitalgyártó bejelentette, jövőre már nem forgalmazza a golfsztárral reklámozott italát, de a Pepsi tulajdonában lévő cég közlése szerint erről még a sportoló botrányossá vált balesete előtt döntöttek.A vállalat szerint azért mondanak le a sportolóknak szánt italról, hogy helyet adjanak egy tervbe vett új termékcsaládnak.

A botrány után az amerikai televíziókban már nem vetítik Tiger Woods reklámjait, mivel egyre több cég tartja kínosnak a sztár viselkedését.