Drogelvonón az Alkonyat-sorozat sztárja

Infostart
2009. december 5. 10:00
Kimondottan indiánok számára létrehozott klinikára vonult be Chaske Spencer, a világszerte nagy sikerrel vetített Alkonyat-sorozat egyik sztárja. A farkas falka vezetője hiába próbálta a kezelést titokban tartani, egyik betegtársa kitálalt a sajtónak.

A Sam Uley farkas vezért játszó Chaske Spencer indián: félig lakota sziú, félig Nez Perce, aki ragaszkodik a gyökereihez. Nem véletlen, hogy amikor rászánta magát a kábítószerelvonó-kúrára, akkor is egy kimondottan amerikai őslakosok számára létrehozott klinikát választott.

A színész még a most világszerte nagy sikerrel futó Alkonyat - Újhold című film forgatása előtt vonult be öt hétre a klinikára - árulta el a sajtónak egy betegtársa.

Ray Martin annak ellenére "árulkodott", hogy a színész külön megkérte a többi beteget: ne meséljenek senkinek arról, hogy a klinikán kezelik, mert ha ez kiderül, az tönkre teszi a karrierjét.

A betegtárs azt is elmondta a National Enquirernek, hogy Chaske csoportterápiás viselkedéséből úgy tűnt számára, hogy a színész kokaint vagy metamfetamint használt.

"Elmesélte, hogy először szorongani kezdett, miután bevette a szert, és bezárkózott a szobájába. Azután végigjárta New York összes szórakozóhelyét, hajnalig bulizott és egyik nőt a másik után vitte ágyba. Igazi szexmániás lett, aki azt hitte, hogy bárkit megkaphat, akit csak akar" - mesélte a bulvárlapnak a betegtárs.