eur:
394.2
usd:
369.75
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

92 évesen is vezeti Trabantját egy tótkomlósi férfi

Egy 92 éves tótkomlósi férfi még mindig vezeti Trabantját; alapvetően bevásárlásra használja, mert már nem tud cipekedni - írta a Békés megyében megjelenő Hír6 internetes portál csütörtökön.

Az idős ember elmondta, hogy személygépkocsira még 1974-ben szerzett jogosítványt, s immár a mostani autó a harmadik Trabantja.

Korábban Békésszentandrásról, a gyümölcsöséből hordta haza a termést, mostanság pedig legfeljebb helyben közlekedik, illetve Orosházára, Békéscsabára vagy Makóra "ugrik át", mert mint mondta, Tótkomlóson nincs nagy áruház.

Kovács András még soha nem okozott balesetet. Sőt büntetést sem kapott eddig. "Szeretem a sebességet, nem száguldottam, de tempósan vezettem" - nyilatkozta a Hír6-nak.

Címlapról ajánljuk
Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×