eur:
395.04
usd:
370.8
bux:
65132.72
2024. április 19. péntek Emma

Hányféleképpen hordják a férfiak a sálat? Brad Pittől David Beckhamig

Régen elmúltak már azok az idők, amikor a férfiak férfiak voltak, és nem az bilincselte le a figyelmüket, hogyan kössék meg a sálukat. Mára mindez megváltozott, köszönhetően a hírességeknek.

A hírességek újabban szeretnek művészi külsővel megjelenni a nyilvánosság előtt. Egyre gyakrabban választanak kiegészítőket ruhájukhoz, amelyek csak ritkán szokványosak, általában éppen hogy teljesen elütő az öltözetüktől.

A brit Daily Mail című lap kategorizálta a hírességeket az alapján, hogyan viselik sálukat. A flancos kategóriába sorolta például Orlando Bloomot, Brad Pittet vagy David Beckhamet.

Megemlítik, hogy Vilmos herceg egy, a menyasszonyától kapott pasminát, azaz gyapjúból készült kendőt hord.

A hagyományos vagy ódivatú viselet híve Rod Stewart és Ken Livingstone, London volt polgármestere is. De a sál hordható művésziesen is, vagy kölcsönözhet ügynök külsőt viselőjének. Ha látni akarja, hogyan hordják a kendőt a sztárok, kattintson ide!

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×