eur:
395.06
usd:
372.15
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Hány nővel lépett félre Tiger Woods?

Egyre nagyobb bajba kerül Tiger Woods: a világhírű golfozó állítólag azért hajtott neki egy tűzcsapnak, mert ingerülten ült autóba, miután felesége azzal vádolta meg, hogy megcsalta őt. Most egy pincérlány jelentkezett, hogy kitálaljon: azt állítja, bizonyítéka van arra, hogy többször is lefeküdt a sportolóval.

Pocsék lehet manapság a világ legtöbbet kereső sportolójának: Tiger Woods egyre nagyobb pácba kerül, amire akár a házassága is rámehet. Egy pincérnő ugyanis azt állítja, többször lefeküdt a golfozóval, amit ráadásul fotókkal és különféle üzenetekkel is bizonyítani tud.

A 24 esztendős Jaimee Grubbs a US Weeklynek azt mondta: 2007 áprilisában találkozott először a sportolóval egy Las Vegas-i szórakozóhelyen, azóta is többször találkoztak. A magazin azt ígérte, még szerdán nyilvánosságra hoz egy hangüzenetet is, amelyet állítólag Woods hagyott a lány telefonján november 24-én, és amelyben arról beszélt, hogy a felesége sejt valamit.

A pincérnő szavai akkor jelentek meg nyomtatásban, amikor a floridai rendőrség bejelentette, hogy nem emel vádat a sportoló ellen, aki helyi idő szerint péntek hajnalban hajtott neki terepjárójával egy tűzcsapnak és egy fának azután, hogy egy kiadósat veszekedett feleségével - nőügy miatt.

Az első hírek még arról szóltak, hogy a nej, Elin Nordegren azért zúzta be férje kocsijának ablakát egy golfütővel, hogy kisegítse őt az összeroncsolódott autóból, de később kiderült, hogy Woods két gyermekének anyja párját akarta tisztességre tanítani a sportszerrel.

A mintacsaládban a National Enquirerben megjelent hírek miatt robbant ki veszekedés: a pletykalap azt írta, hogy a golfozónak viszonya volt a korábban New Yorkban hostessként dolgozó Rachel Uchitellel. A nő mindent tagad, és állítja: ő és a Woods csak véletlenül kerültek ugyanabba a hotelbe novemberben, amikor a sportoló egy melbourne-i versenyen vett részt.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelben: „ez a vörös vonal”

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében szerinte a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×