Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Hány nővel lépett félre Tiger Woods?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egyre nagyobb bajba kerül Tiger Woods: a világhírű golfozó állítólag azért hajtott neki egy tűzcsapnak, mert ingerülten ült autóba, miután felesége azzal vádolta meg, hogy megcsalta őt. Most egy pincérlány jelentkezett, hogy kitálaljon: azt állítja, bizonyítéka van arra, hogy többször is lefeküdt a sportolóval.

Pocsék lehet manapság a világ legtöbbet kereső sportolójának: Tiger Woods egyre nagyobb pácba kerül, amire akár a házassága is rámehet. Egy pincérnő ugyanis azt állítja, többször lefeküdt a golfozóval, amit ráadásul fotókkal és különféle üzenetekkel is bizonyítani tud.

A 24 esztendős Jaimee Grubbs a US Weeklynek azt mondta: 2007 áprilisában találkozott először a sportolóval egy Las Vegas-i szórakozóhelyen, azóta is többször találkoztak. A magazin azt ígérte, még szerdán nyilvánosságra hoz egy hangüzenetet is, amelyet állítólag Woods hagyott a lány telefonján november 24-én, és amelyben arról beszélt, hogy a felesége sejt valamit.

A pincérnő szavai akkor jelentek meg nyomtatásban, amikor a floridai rendőrség bejelentette, hogy nem emel vádat a sportoló ellen, aki helyi idő szerint péntek hajnalban hajtott neki terepjárójával egy tűzcsapnak és egy fának azután, hogy egy kiadósat veszekedett feleségével - nőügy miatt.

Az első hírek még arról szóltak, hogy a nej, Elin Nordegren azért zúzta be férje kocsijának ablakát egy golfütővel, hogy kisegítse őt az összeroncsolódott autóból, de később kiderült, hogy Woods két gyermekének anyja párját akarta tisztességre tanítani a sportszerrel.

A mintacsaládban a National Enquirerben megjelent hírek miatt robbant ki veszekedés: a pletykalap azt írta, hogy a golfozónak viszonya volt a korábban New Yorkban hostessként dolgozó Rachel Uchitellel. A nő mindent tagad, és állítja: ő és a Woods csak véletlenül kerültek ugyanabba a hotelbe novemberben, amikor a sportoló egy melbourne-i versenyen vett részt.