Maffiózók zsarolták meg a sztárfocistát

Infostart
2009. december 1. 11:00
Maffiózók tartják rettegésben Dimitar Berbatovot, a Manchester United labdarúgóját. A bolgár csatárt azzal zsarolják, hogy elrabolják a feleségét és a kislányát.

Több mint félmillió fontot követelnek bolgár bűnözők Dimitar Berbatovtól, és ha nem fizet, azzal fenyegetik, hogy elrabolják a feleségét, Elenát, és a kislányát, Deát.

A maffiózók a labdarúgó édesanyját keresték meg 10 nappal ezelőtt, és közölték vele, hogy a Manchester United sztárjának családja veszélyben van, ha nem kapják meg a védelmi pénzt.

Berbatov nem fordult a rendőrséghez, mert azt mondták neki, hogy az alvilági emberek a hatóságokhoz is beépültek.

A csatár a bűnbanda vezetőivel kezdett el tárgyalni a kért összegről, a családját pedig egy Sir Alex Fergusontól kölcsönkapott magángépen menekítette ki az országból. A biztonsági szintet megemelték Berbatov angliai otthona körül is.

"Dimi nagyon aggódik a családja miatt, és pénzt ajánlott a szomszédoknak is, ha észlelnek valami gyanúsat, azt jelentsék" - mondta egy ismerőse.

A támadót 18 éves korában egy rivális csapat főnöke raboltatta el Bulgáriában, legutóbb pedig egy bűnbanda feje fenyegette meg, amiért a barátnőjével flörtölt.