Ismét Johnny Depp a világ legszexibbje

Infostart
2009. november 20. 10:40
Idén Johnny Depp a földkerekség legszexibb férfija - legalábbis az amerikai People magazin olvasói szerint. A Karib-tenger kalózainak sztárja Hugh Jackmant taszította le az élről.

Hat év után ismét Johnny Deppet választották a világ legszexibb férfijának. A 46 éves színész így George Clooney és Brad Pitt után a harmadik, akit kétszer is a People magazin listájának élére szavaztak az olvasók.

A sztár után azóta bomlanak a nők, hogy a 21 Jump Street című sorozatban ifjú nyomozót alakított, mégsem ez, hanem a családjáért való rajongása teszi elbűvölővé - jellemezték a színészt a magazinban. Johnny Depp tizenegy éve él együtt kedvesével, a francia énekes-színésznő Vanessa Paradis-val, akitől két gyermeke született: Lily-Rose tíz-, Jack pedig hétesztendős.

A legszexibbek idei tizenötös listáján a második a Nász-ajánlat című filmben Sandra Bullock partnereként szerepelt Ryan Reynolds lett, míg a harmadik legkívánatosabbnak a Túl a barátságon egyik főszereplője, Jake Gyllenhaalt választották.

A rangsorban nem szerepel a tavalyi első helyezett ausztrál sztár, Hugh Jackman, ott van viszont többek között Robert Downey Jr., David Beckham és Robert Pattison.