Johnny Deppnek sokat fizetnek, hogy újra Jack Sparrow legyen

Infostart
2009. november 19. 10:00
Johnny Depp lett Hollywood egyik legjobban kereső színésze, miután negyedszer is elvállalta a Karib-tenger kalózai című film főszerepét.

6,3 milliárd forintnyi összeget kap Johnny Depp azért, mert negyedszer is elvállata Jack Sparrow kapitány szerepét a Karib-tenger kalózai című hollywoodi sikerfilmben.

Ez azonban csak az "alapbér", ugyanis az összeg jelentősen emelkedhet, ha a film negyedik része is olyan bevételeket hoz, mint az első három rész.

Ezzel az összeggel Johnny Depp egycsapásra a legjobban fizetett hollywoodi színészek közé lépett elő. Az első helyen Harrison Ford szerepel, aki az Indiana Jones negyedik részének leforgatásáért több mint 11 milliárd forintnak megfelelő dollárt tehetett zsebre, de Tom Hanks sem panaszkodhat, hiszen az Angyalok és Démonok című filmért 8,7 milliárdot kapott.

A lista harmadik helyén az a Cameron Diaz áll, aki a Míg a jackpot el nem választ című romantikus vígjáték címszerepében több mint 8,5 milliárd forintot kaszált.

A Disney stúdió azután ment bele a nagy összeg kifizetésébe, hogy a korábbi részek nagy sztárjai, Keira Knightley és Orlando Bloom is lemondott szerepéről a negyedik részben. Sajtóértesülések szerint a filmben Johnny Depp mellett Penelope Cruz lehet a másik húzónév.