Megtalálta álmai férfiját a napi 300 orgazmust átélő nő

Infostart
2009. november 17. 05:35
Ritka betegségben szenved Michelle Thompson, ami miatt naponta 300 orgazmust él át. Több férj és még több barát elfogyasztása után most végre rátalált álmai férfijára, aki bírja vele a tempót.

Michelle betegségének neve Állandó Szexuális Izgalom Szindróma (Persistent Sexual Arousal Syndrome - PSAS), amely igen ritka, mindössze néhány ezer nőt érint a világon.

A PSAS, amelyet 2001 óta ismernek el betegségnek, a nemi szervek spontán keletkező és ismétlődő izgalmi állapota, amely történhet orgazmussal vagy anélkül, és nem okvetlenül kötődik szexuális izgatáshoz vagy fantáziáláshoz.

Michelle-nek a betegség miatt naponta 300 orgazmusa van, így nem csoda, hogy azt hitte: soha nem találja meg azt a férfit, aki bírja vele a tempót. Tévedett: immár hat hónapja jár a szomszédjával, aki képes akár tízszer is kielégíteni őt naponta.

Michelle első barátja alig pár hónapig bírta, majd szakított a lánnyal, mondván, hogy képtelen kielégíteni az igényeit. Erre a sorsra jutott a többi kapcsolata is - az egyik barátja egyenesen azt vágta az arcába a szakításkor, hogy ő férfi, nem pedig gép.

A 32 éves Andrew Carr viszont legalább annyira kívánja a szextet, mint Michelle, így nagyon jól megértik egymást. Május óta együtt vannak, és bár egyelőre tökéletes a kapcsolatuk, Michelle már most aggódik, hogy a párja is belefárad egyszer majd az örökös szeretkezésbe, ahogy a többiek.

"Andrew azonban csak nevet, ha megosztom vele az aggodalmaimat. Azt mondja, ne féljek; előbb halok én bele a kimerültségbe, mint hogy neki elege legyen" - nyilatkozta a nő elégedetten.