eur:
393.83
usd:
365.5
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Egy sörért férfit is csókol Harry herceg

Egy sörért képes volt megcsókolni egy férfit Harry herceg - erősítette meg a hírt a szóvivője. Az eset egy bárban történt, a partner pedig egy 21 éves fiatalember volt.

A brit királyi család botrányhős tagja nemrégiben melegítette fel régi kapcsolatát a barátnőjével, Clesy Davyvel, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy nyilvános szórakozóhelyen megcsókoljon egy férfit.

A beszámolók szerint a hercegnek egy rajongója ígérte meg a sört - egy csókért cserében. Harry pedig nem tétovázott: átölelte a fiatalember nyakát és megtette, amit kértek tőle.

"Azzal mentem oda hozzá, hogy meghívom egy sörre, ha megcsókol. Harry felnevetett, átölelt és adott egy csókot a bal arcomra. Hónapokig nem fogok arcot mosni" - számolt be az esetről a csak Rickyként emlegetett fiatalember.

A fiatalember maga is meglepődött, mikor a nem túl egzotikus bárban meglátta a herceget, aki először ugyan a VIP-terembe ment, később azonban visszatért szórakozni a "pórnép" körébe.

Harry nyolc cimborájával érkezett, és bár testőrök is vigyáztak rá, mégis kedvesen fogadta a rajongótját. Ricky beszámolója szerint elmondta a hercegnek, mennyire csodálta az édesanyját, Diana hercegnőt, akire szerinte mindkét fia nagyon büszke lehet.

Harry hajnali háromig mulatott, és kimondottan kedves volt mindenkivel. A bárból pedig a szemközti McDonald'sba ment, ahol bevágott egy McRoyalt egy kólával.

Harry herceg szóvivője is megerősítette, hogy Ricky története szóról-szóra igaz.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×