Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Egy sörért férfit is csókol Harry herceg

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egy sörért képes volt megcsókolni egy férfit Harry herceg - erősítette meg a hírt a szóvivője. Az eset egy bárban történt, a partner pedig egy 21 éves fiatalember volt.

A brit királyi család botrányhős tagja nemrégiben melegítette fel régi kapcsolatát a barátnőjével, Clesy Davyvel, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy nyilvános szórakozóhelyen megcsókoljon egy férfit.

A beszámolók szerint a hercegnek egy rajongója ígérte meg a sört - egy csókért cserében. Harry pedig nem tétovázott: átölelte a fiatalember nyakát és megtette, amit kértek tőle.

"Azzal mentem oda hozzá, hogy meghívom egy sörre, ha megcsókol. Harry felnevetett, átölelt és adott egy csókot a bal arcomra. Hónapokig nem fogok arcot mosni" - számolt be az esetről a csak Rickyként emlegetett fiatalember.

A fiatalember maga is meglepődött, mikor a nem túl egzotikus bárban meglátta a herceget, aki először ugyan a VIP-terembe ment, később azonban visszatért szórakozni a "pórnép" körébe.

Harry nyolc cimborájával érkezett, és bár testőrök is vigyáztak rá, mégis kedvesen fogadta a rajongótját. Ricky beszámolója szerint elmondta a hercegnek, mennyire csodálta az édesanyját, Diana hercegnőt, akire szerinte mindkét fia nagyon büszke lehet.

Harry hajnali háromig mulatott, és kimondottan kedves volt mindenkivel. A bárból pedig a szemközti McDonald'sba ment, ahol bevágott egy McRoyalt egy kólával.

Harry herceg szóvivője is megerősítette, hogy Ricky története szóról-szóra igaz.