Valóságshow-szereplők lesznek a popkirály gyerekei?

Infostart
2009. október 15. 20:40
Nem fognak valóságshow-ban szerepelni Michael Jackson fiai - állítja a júniusban elhunyt énekes édesanyja. A műsort, amelynek főszereplői a popsztár testvérei, most forgatják.

Michael Jackson nem akarta, hogy a gyerekeinek arca a lapok címoldalán szerepeljen, a kicsik ezért rendszeresen karneváli maszkokkal az arcuk előtt léptek ki az utcára. Nem csoda hát, hogy a júniusban elhunyt popsztár édesanyja, Katherine cáfolta a US Weekly magazinban megjelent információt, amely szerint Prince Michael, Paris és Prince Michael II egy valóságshow-ban fog szerepelni.

A lap ugyanakkor továbbra is kitart amellett, hogy az árván maradt gyerekek megjelennek majd a műsorban, amelynek első részét decemberben vetíti az A&E kábelcsatorna. A Jacksonok: Család és dinasztia című valóságshow főszereplői a popkirály testvérei lesznek.

Az A&E nem erősítette meg, de nem is cáfolta a magazin értesüléseit, azt azonban közölte, hogy a műsor forgatása zajlik. A csatorna közleményéből csak annyi derült ki: egyelőre nem tudni, hogy pontosan kik fognak szerepelni az egyes epizódokban.