Hét hónapos terhest erőszakolt meg a betörő

Infostart
2009. szeptember 30. 19:20
A saját hálószobájában erőszakoltak meg egy hét hónapos terhes nőt Londonban, amit még a barátjának is végig kellett hallgatnia. A betörők - akiket a nyilvánosság bevonásával keres a rendőrség - elvitték a pár értéktárgyait és autóját is.

A várandós nő és párja otthon töltötték az estét, amikor egy csapat betörő rájuk támadt: a férfit a náluk lévő, lefűrészelt csövű puska tusával fejbe vágták, majd összepakolták az értékeket, végül egyikük az emeletre cibálta az asszonyt és megerőszakolta.

A nő nem sokat tehetett. "Csak meg akartam védeni a gyermekemet. Rettegtem, hiszen a terhességem a vége felé közeledett, és nem akartam verekedni, mert az árthatott volna a babának" - magyarázta.

Párja, akit az ütéssel ártalmatlanná tettek a behatolók, hiába kiabálta, hogy a nő várandós, nem foglalkoztak vele. Miután az erőszakoló végzett, a család kocsiján elhajtottak, egy laptopot, egy iPodot és több hitelkártyát zsákmányolva.

A Scotland Yard csak kedden hozta nyilvánosságra a tavaly májusi eset részleteit. A nyomozók ugyanis most találták meg egy megfigyelőkamera felvételeit, amelyeken valószínűleg a brutális támadás elkövetői láthatók egy észak-londoni bolt előtt.

A nő később egészséges gyereknek adott életet, de a traumán, amit átélt, nem volt képes túltenni magát.