eur:
393.84
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Tűzoltók vágták le a péniszre szorult fémgyűrűt

Szokatlan esethez hívták ki a kaliforniai tűzoltókat egy kórházba: egy fémgyűrűt kellett eltávolítaniuk egy férfi péniszéről.

A Newport Beac-i Hoag Memorial kórházba hívták ki a különös esethez a tűzoltókat. A férfinak akkor már két-három napja bele volt szorulva a pénisze a fémgyűrűbe.

A dolog nem véletlenül történt, a férfi maga húzta fel a péniszére a gyűrűt, amely - mint mondta - a törzse főnökévé teszi őt. Azt hitte, hogy a gyűrűvel meg tudja növelni férfiassága méretét, ezért eleinte nem is akarta, hogy megszabadítsák tőle.

Még akkor is ellenkezett, amikor már látszott, hogy baj lesz a dologból, mert a hímtagja a rossz vérellátás miatt befeketedett és rettenetesen feldagadt.

Csak akkor egyezett bele a gyűrű eltávolításába, amikor az orvosok figyelmeztették: a pénisze már kezd elhalni, és ha még sokáig várnak a beavatkozással, le kell majd vágni.

A beavatkozás végül a tűzoltókra maradt: két órába tellett, mire egy orvosi fűrésszel átvágták a gyűrűt. A "műtét" azonban sikerült, és a férfinak nem lett semmi baja.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×