Robbie Williams mégis visszamegy a Take Thatbe?

Infostart
2009. szeptember 29. 09:20
Pletykák szerint Robbie Williams már a stúdióban van és új dalokat ír egykori zenekarával, a Take Thattel, amely hamarosan újra teljes létszámmal állhat a színpadra.

A 35 éves angol énekes, aki 1995-ben lépett ki a Take Thatből, sajtóhírek szerint az Egyesült Államokban stúdióba vonult egykori zenekarának tagjaival, hogy új számokat írjanak és vegyenek fel.

Arról, hogy Robbie Williams is csatlakozik az 1996-ban feloszlott, majd 2005-ben újra összeállt angol fiúbandához, már hónapok óta cikkezik a brit sajtó, annak ellenére, hogy maga az énekes korábban határozottan cáfolta a pletykákat.

A Daily Mirror brit lap azonban legutóbb arról tudósított: a múlt héten az énekes Los Angelesből New Yorkba repült, hogy találkozzon Mark Owennel, Gary Balrow-val, Howard Donladdal és Jason Orange-gal egy vacsora erejéig.

A lap szerint a hétvégén megjelent abban a stúdióban is, ahol a jelenleg Williams nélkül működő Take That az utolsó simításait végzi koncertlemezén. Bár hivatalosan nem erősítették meg az értesülést, a lapnak egy meg nem nevezett forrás elárulta: Robbie valóban stúdióban van egykori zenekarával, és új dalokon dolgoznak. Állítólag a közös fellépésnek az a feltétele, hogy ne régi dalokat, hanem új, közös szerzeményeket adjanak elő.

A hamarosan új albummal jelentkező Williams abban már korábban megállapodott egykori zenekarával, hogy októberben egy jótékonysági rendezvényen színpadra lép velük a londoni Royal Albert Hallban.