eur:
393.54
usd:
369.36
bux:
65648.02
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Ozzy Osbourne kitálal - videóval

A rocktörténelem egyik legvadabb jelenete volt, amikor Ozzy Osbourne leharapta egy denevér fejét egyik koncertjén. Emlékirataiban részletesen beszámol az emlékezetes esetről a 60 éves énekes.

Ozzy Osbourne egy 1981-es iowai koncertjén dobtak fel a színpadra egy denevért. A zenész azt hitte, az csak egy műanyag állat, ezért felvette, és leharapta a fejét - derül ki a zenész emlékirataiból.

"Hirtelen valami nagyon rosszat éreztem. A szám gyorsan tele lett ezzel a meleg, sűrű folyékony anyaggal, és a legrosszabb utóízzel, amit csak el lehet képzelni. Éreztem, hogyan mocskolja be a fogaimat és folyik le az államon. Aztán a denevér feje még a számban rángatózott" - emlékezett vissza a 60 éves sztár.


Az Én vagyok Ozzy című könyvben a zenész vall a Black Sabbath együttessel elért sikereiről, Sharonnal kötött házasságáról, valamint az alkohollal és a kábítószerrel folytatott harcáról.

Közben kiderült, hogy a Black Sabbath egykori énekese négy évtizedes karierje elismeréseként megkapja a Billboard életműdíját. Ezzel a díjjal a magazin olyan személyeket tüntet ki, akik meghatározó személyei az élő zenélésnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×