eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Villámgyorsan elfogták a dunaújvárosi posta kirablóját

Egy órán belül elfogták azt a 43 éves budapesti férfit, aki kirabolta kedden a dunaújvárosi 2-es postát; a bűncselekmény során senki sem sérült meg, az elrabolt pénz később hiánytalanul előkerült - közölte a rendőrség.

A férfi fegyverrel a kezében követelte a kasszában levő pénzt, majd miután megkapta, távozott a helyszínről - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rablás után alig egy órával koccanásos közlekedési baleset történt a Hankook gyár előtti körforgalomnál. A baleset okozója nem akarta elismerni a vétkességét, sőt, szemmel láthatóan ittas volt. A történtekre és a vitára felfigyeltek az éppen zajló kerékpáros felvonulást biztosító rendőrök - tette hozzá R. Szabó Ágnes.

Tájékoztatása szerint a rendőröknek az akkor már birtokukban levő személyleírás alapján ismerősnek tűnt a férfi, annak ellenére, hogy az időközben pirosra váltotta a postarablásnál használt szürke pólóját és levette az akkor viselt baseballsapkát. A rablásnál viselt holmikat és a rabolt pénzt a kocsiban, egy szatyorban meg is találták a rendőrök.

Folyik a férfi gyanúsítotti kihallgatása. Az első információk szerint azt mondta, hogy anyagi gondjai voltak, s mivel áruterítőként jól ismerte a környéket, postarablással akart pénzhez jutni.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×