Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Átfúrta a nyakát a harminc centis fenyőág - nézze meg!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Csodával határos módon életben maradt az a nő, akinek nyakát átdöfte egy lucfenyő ága. A horrorisztikus balesetet szenvedett asszonyról felkavaró képek készültek a kórházban, ahol segítettek rajta.

Michelle Childers és férje, Daniel egy hegyi úton autózott, amikor egy lucfenyő ága bevágódott az anyósülés felőli ablakon és valósággal felnyársalta a nőt. A 20 éves fiatalasszonynak nem volt ideje felfogni, hogy mi történt, csak egy zöld villanást látott, majd tűleveleket mindenfelé.

A férj Michelle-re pillantva szabályosan pánikba esett: az asszony, aki csupán annyit érzékelt, hogy valami nyomja a vállát, azt kérdezgette tőle: "Mi az? Hol van?", mire a férfi csak annyit tudott kibökni: "A nyakadban."

A pár egyórányira volt a legközelebbi helytől, ahol segítséget kérhetett; Daniel hajtott, ahogy csak tudott, vissza a vendégházba, ahonnan elindultak. Ott egy nővér elsősegélyben részesítette Michelle-t, majd mentőhelikoptert hívott, amely a montanai Missoula kórházába vitte a szerencsétlenül járt asszonyt.

A kórházban hatórás műtéttel távolították el a harminc centiméteres ágdarabot a nő nyakából.

Olykor, ha ránézek a rólam készült képekre, csak annyit mondok: "Apám, ez nem semmi!", máskor viszont elbőgöm magam, ha a szemem elé kerülnek - mondta Michelle Childers, aki már otthon lábadozik.