Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Pihenőre megy a rapper a botrányos viselkedése után

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Kanye West egy főműsoridőben sugárzott talk show-ban vallotta be: nagyon goromba volt az MTV díjátadó gálán, mert kivette a győztes kezéből a mikrofont. Belátta: itt az ideje, hogy pihenjen egy kicsit, és töprengjen az életén.

Kanye West a hétvégén azzal került a címlapokra, hogy az MTV Video Music Awards díjátadó ünnepségén felszaladt a színpadra, kikapta Taylor Swift kezéből a mikrofont, és közölte, hogy nem ő, hanem Beyoncé érdemelné meg a legjobb női előadó videóklipjéért járó díjat.


A 19 éves énekesnő megdöbbent, amikor köszönőbeszéde közben mellélépett West, és magához ragadta a mikrofont. "Taylor, tényleg örülök neked, és hagyom, hogy befejezd, de Beyoncéé a legjobb klip" - mondta West, aki először a honlapján, majd másnap Jay Leno show-jában mentegetőzött.

Nagyon goromba volt - mondta a sztár, aki saját bevallása szerint csak akkor kapott észbe, hogy rosszat csinált, amikor hallotta a színpadról a közönség fújolását. Hozzátette: pihenőre lenne szüksége, hogy elgondolkodjon a zenei karrierjén.

{{video:http://youtube.com/v/VrSg7nALbDM}}


"Igazából még soha nem pihentem. Csak csináltam a lemezeket és a turnékat egymás után. Szégyellem magam, hogy a sértettségem mást is megsértett" - folytatta a rapper, aki komolyan fontolóra vette, hogy egy kis időre pihenőre megy.