Exférjével kapták rajta Amy Winehouse-t az ágyban

Infostart
2009. szeptember 8. 09:20
A szívbeteg Mitch Winehouse újra komolyan aggódhat a lánya miatt, miután Amy ágyában találta az énekesnő drogos és börtönviselt exférjét, akit a feldühödött apa majdnem megvert.

Miután a brit énekesnő egyik testőre értesítette Mitch Winehouse-t, hogy a lányánál tartózkodik annak exférje, a férfi azonnal a helyszínre sietett. Az 58 éves, korábban taxisofőrként dolgozó apa, amikor Amy ágyában találta Blake Fielder-Civilt, azonnal kidobta a házból a börtönviselt férfit.

Mitch állítólag olyan dühös volt, hogy majdnem megverte a zenei producert, aki könyörgött neki, hogy ne üsse meg.

A súlyos szívproblémával és magas vérnyomással küzdő férfi állítólag nehezen fogadja el, hogy lánya életében újra feltűnt a volt férje, akitől a múlt hónapban vált el.

A The Sun brit bulvárlapnak nyilatkozó ismerős szerint Mitch úgy gondolja, ez a legrosszabb forgatókönyv Amy számára. Most, hogy már kezdte magát összeszedni, az a férfi, aki nagyban felelős azért, hogy lecsúszott, újra visszatért az életébe. "Mitch rettegve várja a napot, amikor Amy ismét visszatér a kemény drogokhoz" - tette hozzá a meg nem nevezett forrás, aki szerint a férfi betegre aggódja magát.

Fielder-Civil 2007-ben Miamiben titokban vette feleségül Amy Winehouse-t, aki ezután rászokott a drogokra. A pár múlt hónapban vált el. Blake egy sheffieldi elvonón próbált kigyógyulni heroinfüggőségéből, és néhány hete arról cikkezik az angol sajtó, hogy ismét Amy Winehouse körül legyeskedik.