Angelina Jolie dührohamot kapott Brad Pitt drogozása miatt

Infostart
2009. szeptember 5. 09:00
Angelina Jolie arra utasította Brad Pittet, hogy menjen elvonóra, miután rájött, hogy élete párja titokban kábítószerezett Quentin Tarantinóval.

Hagyd abba a piálást és a drogozást, vagy menj elvonóra! - egy, a párhoz közel álló forrás szerint ezzel rontott Angelina Jolie Brad Pittnek, aki állítólag titokban hasist szívott Quenetin Tarantinóval.

Miután apává vált, Pitt megígérte párjának, hogy felhagy a drogokkal, ám Tarantino, akinek legutóbbi filmjének,a Becstelen brigantyknak a  főszerepét Brad Pitt játssza, egy interjúban bevallotta: együtt szívták a hasist, amikor Franciaországba utaztak.

Az amerikai búlvárlapnak, a National Enquirernek a meg nem nevezett bennfentes elmondta: Jolie, miután megtudta a dolgot, választás elé állította Pittet: hagyja abba a drogozást, vagy tűnjön el.

"Világossá tette, hogy nem akar drogokat a gyerekek közelében. Azt mondta, ez egy olyan téma, amelynél nincs más lehetőség Brad számára, ha együtt akar maradni vele. És ugyanez vonatkozik az ivásra is" - tette hozzá a névtelen forrás.