eur:
393.75
usd:
365.49
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Pokolba kívánja szerencséjét a lottónyertes

Bárcsak sose lett volna az övé a lottófőnyeremény - ezt kívánja egy brit lány, akinek tönkretette az életét a hat évvel ezelőtt kapott hatalmas összeg, amit főleg drogokra és bulizásra vert el.

Hat évvel ezelőtt ő lett Nagy-Britannia második legfiatalabbja, aki elvitte a lottó főnyereményét, most azonban pokolba kívánja a szerencséjét Callie Rogers. A lány 2003-ban 588 millió forintnak megfelelő összeget nyert, a pénz nagy részét azonban kábítószerekre, plasztikai műtétekre és partikra költötte.

Kokainra közel 80 millió forintot költött a most 22 éves lány, aki csináltatott két mellnagyobbító műtétet is. Callie nem volt szűkmarkú a családjával és barátaival sem: a rokonait 64 millió forintos nyaralásra vitte, és jól tartotta a körülötte legyeskedő pasikat is.

A lány most odahaza, édesanyjával él, és azt kívánja, bárcsak ne nyerte volna meg a hatalmas összeget. "Ha akkor tudtam volna, amit most tudok, visszaadom a pénzt" - magyarázta keserűen Callie, aki úgy véli: túl fiatal volt még, amikor rámosolygott Fortuna, és egyszerűen nem tudott mit kezdeni a könnyen jött pénzzel.

"Az elmúlt hat évben beszippantott egy fekete lyuk, és egy ponton úgy gondoltam, hogy nem leszek képes kikeveredni belőle" - mondta a lány, aki tavaly annyira kilátástalannak látta a helyzetét drogdíler barátja mellett, hogy már az öngyilkosság gondolatával játszadozott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×