Amputálni kell a megkéselt labdarúgó lábát?

Infostart
2009. augusztus 25. 10:00
Elképzelhető, hogy be kell fejeznie pályafutását Calum Davenportnak, a West Ham United labdarúgójának, akit állítólag a nővére barátja késelt meg.

Súlyos, de stabil az állapota Calum Davenportnak, a szombaton megkéselt angol élvonalbeli futballistának. A West Ham 25 éves védőjét egy bedfordi kórházban operálták meg. Sérülései nem életveszélyesek, de könnyen lehet, hogy többet nem léphet pályára, ugyanis a kés egy fő artériát is ért, így a labdarúgó sok vért veszített. Ha az ér nem jön helyre, akkor az orvosok szerint abba kell hagynia a sportot Davenportnak.

Sőt, a Daily Mailnek név nélkül nyilatkozó forrás szerint annak is fennáll a veszélye, hogy egyik lábát amputálni kell.

Közben a rendőrség őrizetbe vette a támadással gyanúsított férfit, Worrell Whitehurstöt, aki a West Ham-játékos nővérének barátja. A 25 éves férfi és Davenport állítólag azon szólalkozott össze, hogy a labdarúgó rosszallását fejezte ki, amiért nővére Whitehursttől lett terhes. A vita hevében a félvér férfi felkapott egy kést, amivel megszúrta a sportolót, és az édesanyjának is sérülést is okozott.

Tette ellenére Cara Davenport, a West Ham védőjének nővére a bíróságon kedvese rokonai között ült, elsírta magát, és többször is azt mondta a férfinak, hogy nagyon szereti.