Hűtőkamrában látogatja Michael Jackson holttestét az édesanyja

Infostart
2009. augusztus 18. 10:20
Egy kaliforniai mauzóleum hűtőkamrájába vitték Michael Jackson holttestét, ahol édesanyja továbbra is gyakran látogatja. Az idős asszony attól tart, ha fiát eltemetik, végső nyughelyét sírrablók foszthatják ki.

Egy hollywoodi temetőből egy glendale-i mauzóleumba szállították a június 25-én, ötvenévesen elhunyt Michael Jackson holttestét, mert édesanyja szerint a Mowton Records alapítójának családi kriptájában nem volt biztonságban.

A hírek szerint Katherine Jackson már többször meglátogatta fiát a Freedom Mausoleumban, ahol addig maradt. A család egyik barátja szerint az 79 éves asszony nagyon sokat sír, és sokszor mondogatja, hogy nagyon szereti Michaelt.

"Egyszerűen nem tudja elengedni a fiát. Most, hogy a hűtőkamrában van a holtteste, Katherine úgy érzi, még mindig beszélhet és közel lehet hozzá. Még mindig rettegéssel tölti el a gondolat, hogy eltemettesse" - tette hozzá a névtelen forrás.

Egyelőre nem lehet tudni, hová temetik majd Michael Jacksont. Felmerült, hogy esetleg jelöletlen sír lesz a végső nyughelye, nehogy meggyalázzák vagy kirabolják azt. Arról sem lehet még biztosan tudni, hol és milyen lesz a pop királyának tervezett, nyilvános emlékműve.