Áruba bocsátotta testét a 12 éves lány, hogy kiegészítse a zsebpénzét

Infostart
2009. augusztus 11. 19:40
Mindössze 12 évesen áruba bocsátotta testét egy angol lány, aki szexuális szolgáltatásiért kapott "zsebpénzből" édességet és csipszet vásárolt magának.

Mivel kevés zsebpénzt kapott apjától az észak-londoni Islingtonban élő kislány, a bérházukban lakó több férfival is közösült, hogy még több pénzt szerezzen magának. Mint mondta, nem kapott otthon elég zsebpénzt ahhoz, hogy olyan dolgokat vásároljon, amiket a barátai is.

A rendőrség szerint a mindössze 12 éves lány egy éve kezdte áruba bocsátani a testét, és kuncsaftjainak köre fokozatosan bővült. A bérházban egyre több férfi vette igénybe a lány szolgáltatásait, közülük többen mindössze öt fontot (kevesebb, mint kétezer forintot) fizettek neki.

A pénzből a kislány édességet és csipszet vásárolt magának. Az apa, aki egyedül neveli gyerekét, semmit nem tudott arról, mit tesz a lánya, akit kikérdezett a rendőrség, és a szociális munkások gondnokság alá helyeztek.

A nyomozók keresik azokat a férfiakat is, akik szexuális kapcsolatba léptek a lánnyal. Õket nemi erőszakkal vádolhatják meg, és akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphatnak.