Négy baleset az M7-esen - több kilométeres a dugó

InfoRádió / MTI
2009. augusztus 1. 10:57
Több mint tíz kilométeres a torlódás az M7-es autópályán a Balaton felé, a sor vége nagyjából a 27-es kilométerkőnél van - közölte az Útinform ügyeletese az MTI érdeklődésére szombat délelőtt.

Négy baleset lassítja a forgalmat az M7-esen szombat hajnalban és reggel. A Balaton felé a 18-as kilométernél a belső sávban három autó hajtott egymásnak, emiatt már Budapest határában lelassul a forgalom. Velence és Pákozd között három különböző balesetben összesen tíz jármű ütközött össze az M7-es autópálya Balaton felé vezető szakaszán.

Fejér Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a balesetek szinte egy időben, 8 óra után néhány perccel történtek. Németh-Kész Mónika beszámolt arról: a 45-ös kilométerkő után három kocsi ütközött össze. Két kilométerrel odébb öt autó ütközött össze, több kilométeres a torlódás. A harmadik baleset az 50-es kilométerkőnél történt, ott a sérült autó már a leállósávban van.

Még tart a műszaki mentés az M7-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 183-as kilométernél, ahol péntek hajnalban két kamion ütközött össze. A Letenye felé vezető oldalon a külső sávban lehet közlekedni, Budapest irányába pedig csak a belső sáv járható.

Az Útinform közölte: tart a helyszínelés az M0-ás autóúton az M5-ös autópálya felé, mert a 26-27 kilométernél kamionok ütköztek össze. Ott csak egy sáv járható, de az is nagyon lassan, a torlódás több kilométeres.