Profi bokszolóként verekedett Gerrard - videóval

Infostart
2009. július 23. 07:00
A CD-lejátszó használata miatt támadott rá Steven Gerrard egy férfira tavaly decemberben egy bárban - derült ki a bírósági tárgyaláson. A Liverpool labdarúgó szerint önvédelemről volt szó. A biztonsági kamera felvételén az látható, hogy az angol válogatott középpályást barátainak kellett lefogniuk.

Nem a legideálisabban zajlik a felkészülés Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya számára. Míg csapattársai Thaiföldön készülnek, addig ő bírósági meghallgatásra jár egy tavaly decemberi eset miatt, amikor kocsmai verekedésbe keveredett.

A keddi tárgyalási napon kiderült, az angol labdarúgó azért ütötte meg a 34 éves Marcus McGee-t egy liverpooli bárban tavaly december 29-én este, mert a férfi nem engedte, hogy Gerrard kezelje a CD-lejátszót, és azt a zenét hallgassák, amit a futballista akart. Az ügyész szerint a liverpooli játékos nehezen viselte, hogy valaki nemet mondott neki, és azt kérdezte a férfitól: "ki a fenének képzeled magad?"

Gerrard elveszítette a hidegvérét, nagyon dühös volt Marcus McGee-re, de ekkor még a labdarúgó egy barátja közbelépett, szétválasztotta a feleket, ám közben arcba könyökölte a férfit. Pár másodperccel később Gerrard is ütött, az ügyész szerint jól helyezve, egy profi bokszoló gyorsaságával és stílusával. A verekedőket a kocsma személyzete választotta szét, majd Marcus McGee vérző arccal távozott.

A bírósági meghallgatáson Gerrard tagadta a vádakat, és azt mondta, csak önvédelemből lépett fel, korábban pedig azt mondta, éppen Marcus McGee volt agresszív vele szemben. Az ügyész közölte: az egyértelműnek látszik, hogy a labdarúgó ütött, a bíróságnak azt kell mérlegelnie, valóban önvédelemről volt-e szó.

A liverpooli sztár a további rendbontásban már nem vett részt a bárban, öt társa pedig elismerte a garázdaság vádját.


Közben közzétették a biztonsági kamera felvételét, amelyen látszik, hogy barátai fogják le Steven Gerrardot a bárban.