Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Lecsaptak Michael Jackson magánorvosára

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Razziát tartottak az amerikai Kábítószerügyi Szakhatóság (DEA) emberei Michael Jackson magánorvosánál, aki a helyszínen volt, amikor az énekes szíve leállt. Joe Jackson azzal vádolta a doktort, hogy köze van fia halálához.

Házkutatást tartottak Conrad Murray-nél, Michael Jackson magánorvosának houstoni irodájában az amerikai Kábítószerügyi Szakhatóság emberei és a Los Angeles-i rendőrök. A doktor szerepét azért vizsgálják kifejezett alapossággal a hatóságok, mert a férfi az énekes mellett volt, amikor annak megállt a szíve.

Michael Jackson halálát emberölésként kezeli a rendőrség, a nyomozás középpontjában pedig a sztár gyógyszerfüggősége áll: bérelt otthonában erős nyugtatókat, Diprivant és Propofolt találtak.

Conrad Murray ügyvédje nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy ügyfele felírta az énekes számára a készítményeket. Az orvosnak arra is magyarázatot kell adnia, hogy miért nem hívta azonnal a mentőket, amikor Michael Jackson rosszul lett, illetve miért próbálta az ágyában újraéleszteni őt, amikor köztudott, hogy ezt csak szilárd felületen szabad végezni.

Az énekes apja, Joe Jackson korábban azzal vádolta az orvost, hogy ő okozta fia halálát, míg a sztár testvére úgy nyilatkozott: "A kórházban találkoztam először doktor Murray-jel, és arra gondoltam, ha ő orvos, hogy lehet Michael halott?"