eur:
393.14
usd:
366.88
bux:
66559.84
2024. április 25. csütörtök Márk

Szlovákiában halálos balesettel ért véget a Pohoda fesztivál

A szlovákiai Trencsénben 1 ember meghalt, amikor összedőlt egy rendezvénysátor a vihar miatt a Pohoda zenei fesztiválon. Erik Tomás belügyminisztériumi szóvivő azt mondta: 10-en súlyosan, 15-en könnyebben megsérültek a balesetben, egyes híradások ugyanakkor 3 halottról számoltak be.

Michal Kascák fesztiváligazgató a baleset miatt befejezettnek nyilvánította az eredetileg holnapig tartó rendezvényt. Szemtanúk szerint a nagy erejű szélvihar egy sátrat előbb teljesen a magasba emelt, majd a szerkezet összeomlott és a darabjai rázuhantak a nézőkre.

Nyugat- és Dél-Szlovákiában súlyos károkat okozott a délutáni vihar; a viharos szél fákat, villanypóznákat döntött ki, autókat fordított fel, háztetőket rongált meg, az eső számos településen elöntötte a pincéket.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×