eur:
395
usd:
371.78
bux:
66218.74
2024. április 16. kedd Csongor

Élvezi a Harry Potter sztárja, ha melegnek hiszik

Daniel Radcliffe szerint "tök jó", hogy az emberek melegnek hiszik. A Harry Potter filmsorozat címszereplője, aki a jövő hónapban ünnepli a 20. születésnapját, élvezi, hogy a rajongók nem biztosak a szexuális irányultságában, és a barátait szokta megkérni, hogy nézegessék a meleg honlapokat, és figyeljék, hogy megemlítik-e azokon a nevét.

Daniel Radcliffe "csodásnak" tartja, hogy sokan melegnek hiszik. "Egész életemben voltak körülöttem melegek, valószínűleg ezért vagyok egy kicsit buzis, és ezért hiszik sokan, miután találkoztak velem, hogy én is meleg vagyok. Ez szerintem tök jó" - nyilatkozta a színész.

Élvezi azt is, hogy az emberek gyakran találgatják: a lányokat vagy a fiúkat szereti-e. Õ maga ugyan nem látogat meleg oldalakat, blogokat és chatszobákat, de a barátait gyakran kéri, hogy ezt megtegyék helyette.

Azt viszont furcsának nevezte, hogy a sorozat többi sztárjával - Emma Watsonnal és Rupert Grinttel - együtt ma már őt is szex-szimbólumnak tartják.

A varázslótanoncokról szóló sorozat hatodik filmje, a Harry Potter és a félvérű herceg most került a mozikba, és a forgalmazó reményei szerint az első hétvégén százmillió fontnál többet hoz majd a konyhára.

Már megkezdődött az utolsó rész, a Harry Potter és a Halál ereklyéi forgatása is, ez két külön filmként, 2010-ben, illetve 2011-ben kerül a mozikba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Belső égésű motorok betiltása: erős EU-s intelem érkezett

Belső égésű motorok betiltása: erős EU-s intelem érkezett

Thierry Breton, az EU egységes piacért felelős vezetője figyelmeztette az európai autóipari cégeket és a tagállami kormányokat, hogy még jelentős változásokra van szükség ahhoz, hogy az EU 2035-ig teljesíteni tudja a zöld megállapodással és az elektromos járművekkel kapcsolatos célkitűzéseket. A „szükséges kiigazítások” szükségességét hangsúlyozva Breton arra figyelmeztetett, hogy a Green Deal céljainak elérése több mint végrehajtási utasítás, azzal kell foglalkozni, hogy segítsék, támogassák a projektek megvalósulását.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×