Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Élvezi a Harry Potter sztárja, ha melegnek hiszik

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Daniel Radcliffe szerint "tök jó", hogy az emberek melegnek hiszik. A Harry Potter filmsorozat címszereplője, aki a jövő hónapban ünnepli a 20. születésnapját, élvezi, hogy a rajongók nem biztosak a szexuális irányultságában, és a barátait szokta megkérni, hogy nézegessék a meleg honlapokat, és figyeljék, hogy megemlítik-e azokon a nevét.

Daniel Radcliffe "csodásnak" tartja, hogy sokan melegnek hiszik. "Egész életemben voltak körülöttem melegek, valószínűleg ezért vagyok egy kicsit buzis, és ezért hiszik sokan, miután találkoztak velem, hogy én is meleg vagyok. Ez szerintem tök jó" - nyilatkozta a színész.

Élvezi azt is, hogy az emberek gyakran találgatják: a lányokat vagy a fiúkat szereti-e. Õ maga ugyan nem látogat meleg oldalakat, blogokat és chatszobákat, de a barátait gyakran kéri, hogy ezt megtegyék helyette.

Azt viszont furcsának nevezte, hogy a sorozat többi sztárjával - Emma Watsonnal és Rupert Grinttel - együtt ma már őt is szex-szimbólumnak tartják.

A varázslótanoncokról szóló sorozat hatodik filmje, a Harry Potter és a félvérű herceg most került a mozikba, és a forgalmazó reményei szerint az első hétvégén százmillió fontnál többet hoz majd a konyhára.

Már megkezdődött az utolsó rész, a Harry Potter és a Halál ereklyéi forgatása is, ez két külön filmként, 2010-ben, illetve 2011-ben kerül a mozikba.