Inforádió

Meghallgatom Élő adás

\"Michael Jackson olyan volt, mint egy zombi\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Néha napokra benyugtatóztatta magát Michael Jackson - állítja annak a plasztikai sebésznek az egykori asszisztense, akihez a popsztár lézeres arckezelésre járt.

A folyamatosan végzett lézeres arckezelések miatt szokott rá a Diprivan nevű nyugtatóra Michael Jackson - mondta a The Sun című brit bulvárlapnak Kathryn Buschelle. A nő sokáig egy olyan plasztikai sebész mellett dolgozott, akihez az énekes gyakran járt.

Az asszisztens szerint Jackson függőségének kialakulásához végső soron az vezetett, hogy nagyon kényes volt a külsejére: minél több kezelésen esett át, annál több gyógyszert szedett fájdalmai csillapítására, így ördögi körbe került.

"Szabályosan leégették az arcát, aztán kiütötték, mint egy zombit. Az egész úgy hangzik, mint egy horrorfilm forgatókönyve, de a kilencvenes évek vége felé valóban olyan volt, mint egy élőhalott" - mondta Kathryn Buschelle.

A Diprivan mellett a Los Angeles-i igazságügyi orvosszakértő a boncoláskor Demerol, Metadon, Valium, Ambien, Fentanil, Xanax és Vicodin nyomait is megtalálta a június 25-én, ötvenévesen elhunyt popsztár testében.

Kathryn Buschelle szerint Michael Jackson annyira sóvárgott a gyógyszerek után, hogy akkor is kezelésre jelentkezett az orvosánál, amikor arra nem is lett volna szükség. "Egy idő után már csak a drog miatt jött a klinikára. Ott maradt néhány napig, előfordult, hogy 72 órán át is kábult volt. Michael tényleg mumifikálta magát, olyan volt, mint egy élő hulla" - tette hozzá.