A forgalommal szemben vezetett az ittas pécsi nő

Infostart
2009. június 25. 19:40
Pécsett egy 40 éves nő ittas állapotban a forgalommal szemben vezetett és elsodort egy gyalogost, autójában három kisgyermekével. Ugyancsak Baranya megyei hír, hogy a vámosok Siklóson lőszereket találtak egy családi házban - mondta az InfoRádiónak Zsobrák Pétert, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Száznál is több, pisztolyokba, puskákba való lőszert találtak a vámosok egy házkutatás során Siklóson; a rendőrök most azt vizsgálják, honnan származnak a töltények, illetve, hogy mire készült a férfi, akinél rájuk bukkantak - tájékoztatta az InfoRádiót a Baranya megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Zsobrák Péter hozzátette: a szerdán indult eljárásban egyszer gyanúsítottként már kihallgatták a férfit, aki azonban nem árulta el, honnan, hogyan szerezte, és mit akart tenni a lőszerekkel. Szabadlábon védekezhet.

A szóvivő egy pécsi esetről is beszámolt: egy ittas nő autójával hazafelé tartva több száz méteren át a menetiránnyal szemben vezetett, csaknem elsodort egy gyalogost, mire az egyik szemtanú odalépett hozzá és kivette a kocsiból az indítókulcsot.

Az asszony autójában ott ült három gyermeke is, ezért kiskorú veszélyeztetése miatt is eljárást indított ellene a rendőrség - fűzte hozzá Zsobrák Péter.

Hanganyag: Farkas Dávid


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást