Az esküvő előtt jött rá, hogy a vőlegénye pornózik

Infostart
2009. június 18. 08:20
Felbontotta az eljegyzést az a brit nő, aki egyházi és polgári esküvőt is tervezett a vőlegényével, ám a ceremónia előtt nem sokkal tudta meg róla, hogy pornófilmekben szerepel.

A 27 éves Haylie Hocking néhány héttel a tervezett esküvő előtt tudta meg 30 éves fitneszőrült vőlegényéről, hogy felnőtteknek készült filmekben szerepel. A hírt egy barát fedezte fel, aki az interneten böngészve látta meg a férfi képét, egy pornófilm hirdetésében.

A menyasszony elképzelhetetlennek tartja, hogy hozzámenjen egy pornószínészhez.

A pár tavaly találkozott abban az autószerelő műhelyben, ahol Haylie alkalmazott volt, a férfi pedig az autóját javíttatta ott. A hölgy szerint a férfi romantikus és érzékeny férfi volt, ezért fél év után összeköltöztek a nő bristoli lakásában.

A férfi, aki gyakran ajándékozta meg virággal vagy ékszerekkel a párját, a hétvégeket néha távol töltötte, de állítása szerint ekkor fitneszedzéseket tartott. Barátnője kezét nyolchónapos együtt járás után kérte meg, egy gyémántgyűrűvel.

Titkára akkor derült fény, amikor menyasszonya barátnője a lánybúcsúra keresett ajándékot. Ekkor akadt egy pornóvideóra, amelyben a férfi nagyon hasonlított Jasonra, a vőlegényre. A férfi ekkor elárulta, hogy jövedelmének nagy része ebből a tevékenységből származik.