Nézze meg, hogyan örült Madonna Obama győzelmének!

Infostart
2008. november 6. 12:16
Madonna, Scarlett Johansson és George Clooney is Barack Obama demokrata párti színes bőrű elnökjelölt megválasztását ünnepelte szerda este. A sztárok szerint új korszak kezdődik, amelynek során az Egyesült Államoknak is meg kell újulnia.

Madonna San Diego-i koncertjén ünnepelte meg a demokrata párti Barack Obama győzelmét. A sztár tapsolva mondta nézőinek szerdán, hogy "történelmi este a mai", és utalt arra is, hogy mindannyian szerencsésnek érezhetik magukat, hogy részesei lehetnek az eseményeknek.


Szintén a demokrata jelölt győzelmét ünnepelte az Egyesült Államok egyik leghíresebb műsorvezetőnője, Oprah Winfrey, aki örömében még sírt is egy chicagói rendezvényen, és egy televíziós társaságnak elmondta: olyan örömöt érez, amilyet a gyermekek szoktak.

Szintén gratulált az afroamerikai demokrata jelölt történelmi győzelméhez George Clooney, a színész Madonnához hasonlóan történelminek nevezte Obama győzelmét.

Interneten tette közzé üdvözlő üzenetét Lindsey Lohan, aki szerint büszkék lehetnek azok, akik Barack Obamára szavaztak. A színésznő az egyik internetes közösségi portálon ki is írta saját oldalára: Obama a mi elnökünk.

Nem ő az egyetlen hollywoodi sztár, aki látványosan örül az afroamerikai jelölt megválasztásának: Scarlett Johansson már a kampány során is kiállt a demokrata jelölt mellett.