A legjobb ügyvéddel készül Guy Ritchie Madonna ellen

Infostart
2008. november 5. 12:21
Az angol filmrendező Guy Ritchie a legjobb családjogi ügyvéd hírében álló szakembert fogadta fel, hogy felvegye a harcot Madonnával a gyermekek elhelyezése ügyében.

Stephen Cobbot, a nemzetközi gyerek-elhelyezési perekre szakosodott ügyvédet alkalmazza Guy Ritchie angol rendező, aki nyolc év után válik feleségétől, Madonnától. Valószínűleg komoly jogi csatározásra kerül majd sor a két sztár között, ugyanis a állítólag popdíva Londonból Amerikába akarna költözni.

A sztárpárnak egy közös fiúk van, a nyolcéves Rocco, aki az Egyesült Államokban született. Közösen fogadták örökbe a három éves Davidot Malawiból 2006-ban, Madonnának pedig van még egy 12 éves lánya, akinek az apja New Yorkban él.

Madonna is komoly szakemberrel készül a válásra, ugyanis felfogadta azt a Fiona Shackletont, aki már Charles hercegnek és Paul McCartney-nak is segédkezett egy-egy ügy kapcsán.

A váláson a popdíva bukhat nagyobbat, ugyanis 300 millió fontos (több mint 9 milliárd forintos) vagyonának akár a felét is elveszítheti a válóperben. Stephen Cobb egyelőre nem kommentálta azokat az értesüléseket, hogy ő lesz Guy Ritchie ügyvédje.