Beckham a vöröslámpás negyed mellett lakik Milánóban

Infostart
2008. október 29. 05:20
Mivel nem követi négyhónapos milánói kiruccanására felesége, ezért David Beckham nem az eredetileg kiválasztott lakosztályba költözik, hanem egy valamivel olcsóbba - mégpedig a város legveszélyesebb kerületétől, a vöröslámpás negyedtől öt percre.

A milánói vöröslámpás negyedtől egy kőhajításnyira bérelt lakosztályt magának David Beckham. Az angol focista a tervek szerint januárban csatlakozik az AC Milan csapatához.

A többmilliós apartmant a csapat kapitányának, Paulo Maldininak az tanácsára választotta, aki úgyszintén a közelben lakik. Igen ám, csakhogy öt perce innen van a Via Abruzzi, a milánói vöröslámpás negyed, tele dílerekkel, prostituáltakkal és stricikkel. Ez a város egyik legveszélyesebb kerülete.

A 33 éves sportoló eredetileg a híres Via Spigára költözött volna, ahol a boltok mennyiségével felesége, a 34 éves Victoria is elégedett lett volna. Azonban végül arra jutottak, hogy jelenleg a kaliforniai LA Galaxyban focizó Beckham egyedül fog lakni Milánóban, amíg négy hónapot tölt az olasz csapatnál. Így aztán egy fokkal szerényebb lakásra esett a választás.

A 39 éves, milánói Michael Day szerint a focista választása meglehetősen bizarr, mivel nem messze éjjelente transzvesztiták gyűlnek össze, és a lakosság is szeretné, ha a rendőrség megtisztítaná a környéket a drogosoktól.