Százezer dollárt ajánl az Oscar-díjas sztár unokaöccse megtalálójának

InfoRádió / MTI
2008. október 27. 19:56
Hétfőn a chicagói rendőrség egy olyan autóra bukkant, amelyben egy fekete fiú holtteste volt - feltehetően ő Jennifer Hudson hétéves unokaöccse. Korábban az amerikai színésznő százezer dolláros jutalmat ígért a kisfiú megtalálójának.

A kisfiú, Julian King, Hudson nővérének, Juliának a gyermeke akkor tűnt el, amikor a művész édesanyját és bátyját múlt pénteken meggyilkolták chicagói házukban.

A sztár arra kérte a környék lakóit, hogy ha bármilyen használható információjuk van a bűnténnyel kapcsolatban, forduljanak a városi rendőrséghez.

A chicagói hatóságok elsősorban Englewood kerületre összpontosítják keresési erőfeszítéseiket, ahol maga Jennifer Hudson is felnőtt. Eddig egy gyanúsítottat fogtak el és adtak át Illinois állam bűnüldöző szerveinek.

Hétfőn a chicagói rendőrség egy olyan autóra bukkant a város nyugati részén, amelyben egy fekete kisfiú holtteste volt. A hatóságok még nem azonosították a fiút, mindenesetre a kocsi rendszáma megegyezik azzal, amire a rendőrök a pénteki gyilkossággal kapcsolatban körözést adtak ki.

Ugyancsak nyomoznak a kettős gyilkosság és a gyermekrablás ügyében William Balfour, Julia Hudson különvált férje után is. A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy mi volt a bűntények motivációja, de valószínűleg tartják, hogy "családi ügyről" van szó.

Hudson három évvel ezelőtt az American Idol tehetségkutató show-ban tűnt fel, a világhírt a Dreamgirls című musical filmváltozatában játszott szerepe hozta meg neki, amiért tavaly Oscar-díjjal tüntették ki.