Mániás depressziós volt Heath Ledger?

Infostart
2008. október 27. 22:00
Heath Ledger mániás depressziós volt - áll a színész életrajzában. Az elhunyt filmcsillag nagybácsija is ebben a betegségben szenved, és lehet, hogy az öröklődik a családban.

Mániás depresszióban szenvedhetett Heath Ledger a színész frissen megjelent életrajza szerint.

A könyv - Heath: A Family's Tale ("Heath: egy család története") - szerint a színész nagybátyjánál, Haydnnál most diagnosztizáltak a betegséget, azaz lehet, hogy a mániás depresszió öröklődik a családban.

A 28 éves ausztrál színész januárban halt meg New Yorkban, gyógyszertúladagolás következtében.

Ledgerről egy angol újságíró, Janet Fife-Yeomans írt könyvet. Õ azt állítja, barátai szerint állandóan változott a színész hangulata, ami hol eufórikus volt, hol kétségbeesett.

Az ilyen lelkiállapot kapcsolatban állhat olyan traumákkal is, mint a félresikerült kapcsolatok - márpedig Heathet igencsk letörte tavaly, hogy végetért kapcsolata szerelmével, Michelle Williamsszel, akivel együtt szerepelt egy filmben is, és aki lányának az édesanyja is egyben.

Az 52 éves Haydn bácsi, aki jelenleg kezelés alatt áll, azt nyilatkozta a szerzőnek, hogy nem bánja, ha tudják róla, hogy mániás depressziós, és szégyen, hogy ezt ennyi ideig tartott kideríteni.