Lefilmezték az "ugató szörnyet" - nézze meg!

Infostart
2008. október 17. 20:40
Alacsony, mint egy törpe, ugat, mint egy kutya, csúcsos a feje és oldalazva mozog - így jellemzik Argentínában azt a különös és hátborzongató teremtményt, amelyet fiataloknak sikerült lefilmezniük.

Már többen látni vélték Argentínában azt a "törpeszörnyet", amelyet fiataloknak sikerült lefilmezniük. Szakértők, akik megvizsgálták a Clodomira városában készített felvételeket, hihetetlennek nevezik azokat.

"Úgy nézett ki, mint egy törpe. Oldalazva mozgott és sötét ruhát viselt, de lehetetlen volt látni az arcát" - meséli Juan Carlos Roldan, aki bátyjával és néhány barátjával együtt a városhoz közeli egyik forrásnál mulatoztak.

"Táncoltunk és énekeltünk, amikor hangos zörgést hallottunk magunk mögött. Hihetetlenül alacsony termetű volt a gnóm" - mondta egy másik, aki szerint a kis teremtmény, amelynek csúcsos feje volt, szaladni kezdett feléjük. Mobiltelefonnal lefilmezték, majd a megrémült fiatalok elfutottak előle.

Egy harmadik szemtanú szerint "a kis valami" úgy ugatott, mint egy kutya, de két lábon és oldalazva.

Amikor a fiatalok visszatértek a helyszínre, hogy összeszedjék a cuccaikat, már nem látták a titokzatos "gnómot".

Múlt év márciusában nagy riadalmat keltett az a videófelvétel, amelyet állítólag szintén erről a "szörnyről" készítettek. Több százan állították már, hogy látták a teremtményt, sőt egy város polgármestere és rendőrfőnöke szerint már húsz éve létezik.

A szkeptikusok azonban úgy vélik, hogy a mostani felvételeken valószínűleg egy kisgyerek vagy egy állat látható.

A szörnyről készült felvételt megnézheti, ha ide kattint.