Kutyájuk volt a násznagyuk - nézze meg!

Infostart
2008. október 16. 21:01
Kutyáiknak köszönhetik, hogy megismerték egymást, ezért egyikük, Ed volt a násznagy brit jegyesek toszkánai esküvőjén. A két nőstény, az agár Humbug és a magyar vizsla Goulash sem marad távol a lagzitól. Ed még szmokingot is öltött.

Csak egyvalakit tudott elképzelni násznagynak Harriet és leendő férje, Andrew Athay: saját kutyájukat, Edet. Az esküvőn részt vett a pár két nőstény kutyája is, a szalonagár Humbug és a magyar vizsla, Goulash. Ed saját, rá szabott szmokingját "öltötte fel" a jeles alkalomra, a lányok pedig csillogó, rózsaszín nyakörvet kaptak.

A dorseti pár azért döntött úgy, hogy ilyen fontos szerepet szán a lagzin a kutyatriónak, mert nekik köszönhetik egymást. 2007 augusztusában ugyanis kutyasétáltatás közben találkoztak először. Amint a három jószág játszani kezdett, ők váltottak pár szót. Andrew megkérdezte a lánytól, honnan van kutyája nyakörve, mire kiderült, a hölgy egy kisállat-kereskedést vezet.

Másnap Harriet, mikor beérkezett a boltba, kapott egy nyakörv-rendelést, melyhez mellékelve volt egy üzenet: Andrew randevúra hívta őt. 2008 januárjában aztán, egy dubai vakáción Andrew egyszer csak fél térdre ereszkedett, és megkérte kedvese kezét.

Az esküvő Firenzében volt, a lagzit pedig egy toszkánai villában tartották.