Lábára tetováltatta a híres fizikust, bár egy kukkot sem ért a könyvéből

Infostart
2008. október 14. 20:00
Egy kukkot sem értett Steven Hawking egyik könyvéből egy brightoni tetoválószalon gyakornoka, de arra rájött, hogy itt valami nagyszerű dologról van szó, ezért a lábára tetováltatta a fizikus arcképét.

A 23 éves, brightoni Jack Newtonra olyan erős benyomást tett Steven Hawking egyik könyve, Az idő rövid története, hogy nemrég úgy döntött, a jobb lábára tetoválja a híres fizikus, teoretikus arcképét. Mindezt annak ellenére, hogy egy szót sem értett a műből.

Az arckép alá odatetováltatta a Monty Python híres filmjének, a Brian életének egyik emlékezetes mondatát is, miszerint "Õ nem a messiás, csak egy szemtelen gyerek". Jack eddig két díjat nyert a lábával különböző tetoválás-gyűléseken.

"Õszintén szólva egy kukkot sem értettem a könyvből, de tisztelem Hawkingot, ezért tetováltattam őt a lábamra. Kidolgozott pár áttörő elméletet, és ez kiváló példa arra, hogy a betegség nem feltétlenül akadályozza meg, hogy valaki nagy dolgokat vigyen véghez" - nyilatkozta Jack utalva arra, hogy a híres tudós tolószékbe kényszerült.

Jack Newton, az Angelic Hall tetoválószalon tanulója hét órát töltött a tetoválás elkészítésével közösen mesterével, Stewart Francisszal.