Angelina Jolie túl szép, hogy színésznő legyen?

Infostart
2008. október 8. 08:00
Clint Eastwood szerint Angelina Jolie legnagyobb veszte a szépsége, mert az emberek a külsejét, nem pedig a tehetségét látják meg.

A színész-filmrendező úgy véli: Angelina Jolie egy tehetséges színésznő, de képességeit gyakran nem veszik észre, mert az emberek inkább a vonzerejére koncentrálnak.

"Mindig is csodáltam tehetségét, de gyakran akadályozza őt ragyogó arca" - mondta Eastwood, aki szerint Jolie-nak van a legragyogóbb arca.

A színészből lett rendező legutóbbi filmjében éppen Angelina Jolie kapta a főszerepet. Az 1920-as években Los Angeles-ben játszódó drámában a sztárszínésznő egy anyát alakít, akinek elrabolták 9 éves gyerekét.

"Nagyon felkészült színésznő, olyan, mint Meryl Streep" - állítja a 78 éves Eastwood, aki az Amerikában most bemutatott Changeling című film New York-i premierjén együtt jelent meg a nemrég ikreket szült Jolie-val.

Komoly dicséretnek számít ez Eastwoodtól, mivel híres arról, hogy a forgatásra érkező színészeitől megköveteli, hogy már betéve tudják a jelenetet, mert nem ad sok időt a hosszas próbákra.