Fagyasztott péksütemény közé tette szomszédja levágott karját

Infostart
2008. október 1. 21:08
Egy angol férfi kertészkedés közben véletlenül levágta egyik karját, majd átsétált szomszédjához, aki hívta a mentőket, a végtagot pedig egy nejlonzacskóba rakta.

Az angliai Peacehavenben élő John Stirling bekopogtatott szomszédja ajtaján, aki megdöbbenve vette észre, hogy a férfinak hiányzik az egyik karja, mert fametszés közben megcsúszott, a kezében lévő láncfűrész pedig a könyöke alatt levágta egyik karját.

Áttámolygott szomszédjához, majd bekopogtatott az ajtaján. "Kérem, segítsen, most vágtam le a karomat" - mondta higgadtan.

"Nem kiabált, teljesen nyugodt volt. Egészen addig nem vettem észre, mi a gond, amíg le nem néztem, és megláttam, hogy hiányzik az egyik karja" - nyilatkozta a döbbent szomszéd, aki beszaladt a házba, hogy hívja a mentőket, majd a szakszerű utasítást követve elszorította egy övvel a sérült,  és bekötötte törölközővel a sérült végtagot.

"Ott ült a ház előtt, és teljesen normális módon beszélt hozzám. Nem hittem el, hogy nem ájul el" - mondta a férfi, aki szomszédja levágott végtagját egy Tesco szatyorba tette fagyasztott péksütemények közé.

Az 59 éves sérültet kórházba szállították, ahol egy 14 órás műtéten visszavarrták karját, de egyelőre még nem tudni, az operáció sikerrel járt-e.