Megjósolta a cigányasszony, hogy megnyerik a lottót

Infostart
2008. szeptember 25. 08:59
Kapott egy ingyenkávét és egy szendvicset, cserébe a cigányasszony megjósolta egy aucklandi párnak, hogy megnyerik a lottót. És láss csodát, pár nap múlva így is történt!

Négy és fél millió dollárt nyert egy gyorséttermet fenntartó aucklandi házaspár pár nappal azután, hogy egy cigányasszony megjósolta szerencséjüket.

Gary és Ann Henry elmondták, a titokzatos médium azután jósolt nekik, hogy adtak neki ingyen egy tojásos szendvicset. "Zuhogott az eső, az öregasszony pedig csurom vizesen állított be hozzánk.

Így aztán adtam neki egy kávét és egy szendvicset. Szóba elegyedtünk, és akkor mondta, hogy ő tulajdonképpen meg tudja mondani a jövőmet. Te jó ég, gondoltam, mivel sokan állítanak be hozzánk ezzel a szöveggel.

De ő csak közölte, hogy meg fogjuk nyerni a lottót. Mint mondta, lát egy négyest, de azt nem tudja megmondani, hány nulla áll utána."

A hetente hatvan órát dolgozó házaspár pár nap múlva 4 493 783 dollárt nyert. A pár most szeretne túladni lakásán, és megépíteni álomházát. Ann hozzátette: "Most már nyugadtan hívhattok minket Burger Kingnek és Burger Queennek!"