Ellopták Britney Spears húgának intim fotóit

Infostart
2008. szeptember 23. 20:00
Ellopták Britney Spears húgának, a Nickelodeon sztárjának, Jamie Lynn Spearsnek a fotóit. A 17 éves színésznő a képeken családjával látható, egyikükön azonban kislányát szoptatja. A képekkel való kereskedés akár börtönbe is juttathatja azt, aki szert tett rájuk.

Ellopták Jamie Lynn Spears fotóit. Az egyik képen a 17 éves színésznő éppen szoptatja a kisbabáját. Az ügy szövetségi szintű nyomozásba torkollott. Britney Spears húga a Nickelodeon tévé Zoey 101 című sorozatával vált ismertté.

A szövetségi és helyi hatóságok által keresett fotókon látható többek közt Brtiney Spears, Jamie Lynn, az ő csecsemő lánya, Maddie és az apa, Casey Aldridge. Az képek egyikén a Nickelodeon szereplője épp kislányát szoptatja. A fotókat Aldridge digitális képével készítették.

Aldridge, hogy kinyomtassák a képeket és készítsenek róluk néhány másolatot, elvitte azt a helyi Wal-Martba. Talán ott készített valaki további másolatokat, és megpróbálta eladni őket.

Mivel pedig Jamie Lynn még kiskorú, a képekkel való kereskedés, azok eladása vagy megvásárlása pornográfiának számít. A szoptatós fotó pedig még börtönbe is juttathatja az azzal üzletelőket.